ΟΙΝΟΤΕΧΝΕΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ

Μάρκα: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
SKU: 263198
23,31€

Περιγραφή

Το κρασί παραμένει διαχρονικά ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεωργικό προϊόν. Αυτό φαίνεται από το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου ακόμη και για τεχνικά θέματα, όπως είναι η παραγωγή, οι μέθοδοι οινοποιίας, οι ποικιλίες, η γευσιγνωσία και άλλα. Ειδικά οι εργαζόμενοι στα οινοποιεία επιμορφώνονται διαρκώς στη νέα εφαρμοσμένη τεχνολογία. Η «Οινοτεχνία» είναι ένα χρήσιμο βιβλίο που μπορεί να βοηθήσει πρακτικά όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την παραγωγή του κρασιού. Ταυτόχρονα έχει επιστημονικό υπόβαθρο: περιλαμβάνει και αναλύει όλα τα θεωρητικά δεδομένα που απαιτούνται για την εύκολη κατανόηση της ελκυστικής αυτής τέχνης. Ο συγγραφέας περιγράφει τα βασικά θέματα της παραγωγής κρασιού με απλό και συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να μεταδώσει την απαραίτητη τεχνογνωσία στους επαγγελματίες του κλάδου. Παράλληλα, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων χρήσιμες πληροφορίες για το ISO 22000, το νέο διεθνές πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Το βιβλίο «Οινοτεχνία» απευθύνεται επίσης στους ερευνητές και σπουδαστές που επιθυμούν να κατατοπιστούν γρήγορα και εύκολα στα θέματα οινολογίας. Φιλοδοξεί ν' αποτελέσει ένα φιλικό «εργαλείο» γνώσης για τους επιστήμονες, τους τεχνικούς και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την οινοποιία.

Άλλες λεπτομέρειες

Author:
ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Language:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
DateIssued:
2008-06-01
Σελίδες:
296
Περιτύλιγμα Δώρου:
Διαθέσιμες επιλογές στο καλάθι
Βάρος:
250 g
Πλοήγηση
Σύνδεση

Επιλέξτε Λίστα

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της παρακάτω φόρμας

Notify Me