ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ 4Η ΕΚΔΟΣΗ

Μάρκα: ΔΙΣΙΓΜΑ
SKU: 237286
30,00€

Περιγραφή

Το βιβλίο Μικροβιολογία Τροφίμων: Μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων, περιγράφει τις βασικές μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων που συνήθως πραγματοποιούνται σε αντίστοιχα εργαστήρια. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει αναλύσεις της "Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας", Εντεροβακτηριοειδών, L.monocytogenes, Salmonellae, Staphylococcus aureus, καθώς και άμεσες μικροσκοπικές μεθόδους (Howard) κ.α. Η συγγραφή της μεθοδολογίας των αναλύσεων έγινε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι περιεκτικές, κατανοητές και κυρίως εύκολα εφαρμόσιμες, ακόμα και από ανθρώπους με πολύ μικρή εμπειρία σε αναλύσεις του είδους αυτού. Έχει γίνει μέριμνα ώστε κάθε ανάλυση να περιλαμβάνει περιληπτική εισαγωγή με έμφαση στη σκοπιμότητα πραγματοποίησής της, περιγραφή των υλικών και των τεχνικών που απαιτούνται για τη διενέργειά της και ολοκληρώνεται με την ανάγνωση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων. Επίσης, κατά την συγγραφή δόθηκε έμφαση, ώστε ο εξοπλισμός που απαιτείται για την πραγματοποίησή τους να είναι διαθέσιμος, ακόμα και σε εργαστήρια μικροβιολογικών αναλύσεων με την ελάχιστα απαιτούμενη υποδομή.

Άλλες λεπτομέρειες

Author:
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Language:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
DateIssued:
2020-12-01 2021-06-28
Σελίδες:
232
Διαστάσεις Προϊόντος (συσκευασμένο):
240Χ170Χ0
Περιτύλιγμα Δώρου:
Διαθέσιμες επιλογές στο καλάθι
Βάρος:
250 g
Πλοήγηση
Σύνδεση

Επιλέξτε Λίστα

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της παρακάτω φόρμας

Notify Me