ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Μάρκα: LE MONDE
SKU: 150956
9,93€

Περιγραφή

Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλους τους σχετικούς κανονισμούς τροφίμων και διατάξεις. Το βιβλίο "Μικροβιολογία & υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση" αναλύει όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες, όπως είναι η Μικροβιολογία, η Υγιεινή Τροφίμων, η Ατομική Υγιεινή, η Υγιεινή Χώρων Επεξεργασίας, η Νομοθεσία, καθώς και το βασικό πλαίσιο του συστήματος HACCP. Ένα χρήσιμο και περιεκτικό βιβλίο για τους επαγγελματίες και εκείνους που παρουσιάζουν ερασιτεχνικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία.

Άλλες λεπτομέρειες

Author:
ΠΑΡΙΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ
Language:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
DateIssued:
2010-04-01
Σελίδες:
96
Διαστάσεις Προϊόντος (συσκευασμένο):
24Χ17Χ0
Περιτύλιγμα Δώρου:
Διαθέσιμες επιλογές στο καλάθι
Βάρος:
250 g
Πλοήγηση
Σύνδεση

Επιλέξτε Λίστα

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της παρακάτω φόρμας

Notify Me