ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡ

Μάρκα: ΕΛΛΗΝ
SKU: 140915
15,21€

Περιγραφή

Περιέχει: - Διαχείριση της Κουζίνας και του Μενού - Διεύθυνση της Τραπεζαρίας - Διεύθυνση του Μπαρ - Διαχείριση Ρευστού και Οικονομικών - Προμηθευτές - Καθαριότητα και Υγιεινή - Ασφάλεια Εργασίας - Διαχείριση Ενεργείας και Εξοπλισμού - Οργάνωση του Μάρκετινγκ - Διεύθυνση του Εστιατορίου.

Άλλες λεπτομέρειες

Author:
ALLEN Z. REICH
Language:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
DateIssued:
2007-01-01
Σελίδες:
431
Διαστάσεις Προϊόντος (συσκευασμένο):
29Χ21Χ0
Περιτύλιγμα Δώρου:
Διαθέσιμες επιλογές στο καλάθι
Βάρος:
0,68 KGS
Πλοήγηση
Σύνδεση

Επιλέξτε Λίστα

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της παρακάτω φόρμας

Notify Me