ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μάρκα: ΕΚΠΑ
SKU: 266956
15,00€

Περιγραφή

Η χημεία των τροφίμων διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη βιομηχανία τροφίμων επειδή βοηθά τους Τεχνολόγους Τροφίμων να κατανοήσουν τα συστατικά και τη συμπεριφορά των τροφίμων και τους διατροφολόγους να αναπτύξουν υγιεινές δίαιτες. Ο κύριος στόχος των επαγγελματιών της διατροφής στη σύγχρονη εποχή είναι να εφαρμόσουν τις αρχές της διατροφής για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας, την πρόληψη ασθενειών και την αποκατάσταση της υγείας σε άτομα, οικογένειες και σε ολόκληρη την κοινωνία. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η εφαρμογή διαφόρων επιστημονικών αρχών της επεξεργασίας τροφίμων και της χημείας των τροφίμων κρίνεται απαραίτητη. Αυτό το βιβλίο «Διατροφή και Χημεία Τροφίμων» επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πλήρες φάσμα των πληροφοριών σχετικά με τις αρχές της διατροφής αλλά και της χημείας τροφίμων. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα πρακτικό βιβλίο για προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής αλλά και απλούς καταναλωτές με ενδιαφέρον για τα τρόφιμα και τη διατροφή.

Άλλες λεπτομέρειες

Author:
ΣΟΦΙΑ ΜΗΝΙΑΔΟΥ-ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ
Language:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
DateIssued:
2022-12-01
Σελίδες:
343
Διαστάσεις Προϊόντος (συσκευασμένο):
240Χ170Χ0
Περιτύλιγμα Δώρου:
Διαθέσιμες επιλογές στο καλάθι
Βάρος:
0,57 KGS
Πλοήγηση
Σύνδεση

Επιλέξτε Λίστα

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της παρακάτω φόρμας

Notify Me