Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της εστίασης ως σερβιτόροι, έχοντας περιορισμένη ή και μηδενική εμπειρία στον εν λόγω κλάδο, σαν ένας μπούσουλας που εύκολα και γρήγορα θα τους οδηγήσει σε υψηλά αποτελέσματα. Απευθύνεται ωστόσο και σε όσους επαγγελματίες ήδη εργάζονται και αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβληματισμούς σε κάποιες πτυχές της καθημερινής τους εργασίας, δίνοντάς τους ξεκάθαρες λύσεις και βήματα για την αντιμετώπιση μεγάλου μέρους των προβλημάτων τους. Ταυτόχρονα, απευθύνεται στον καταστηματάρχη & επιχειρηματία, παρέχοντάς του ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τα αρχικά και βασικά βήματα εκπαίδευσης του προσωπικού του αλλά και τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη, εκ μέρους όλων όσοι τις παρέχουν.